Jouw mening teltMeedenken over Cromvoirt, Helvoirt en Vught

Isabellaveld: 60 woningen in fase 2

Ook in onze gemeente is er een grote behoefte aan woningen. Isabellaveld is één van de weinige woningbouwlocaties waar de gemeente zelf eigenaar van is. In fase 2 van het Isabellaveld bouwen we 60 gevarieerde kwalitatieve woningen voor verschillende doelgroepen.

Eerst even een heel korte samenvatting: het plan Isabellaveld (de Hagen) gaat over het gebied dat deel uitmaakt van het Stadhouderspark en ligt tussen de Kampdijklaan, Postweg, spoor en Prinsenlaan. In fase 1 hebben we in dit gebied 53 woningen gebouwd. Op dit moment zijn we bezig met fase 2 van plan Isabellaveld.

Het woonprogramma
In fase 2 passen we 5 blokken in van kleine rug-aan-rug woningen, waarmee we 40 betaalbare huizen realiseren. Dit type woningen bestaat uit twee bouwlagen met een woonkamer en een keuken op de begane grond en één of twee slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping. Deze woningen hebben geen achtertuin, maar een kleine omsloten voortuin. Er komen in fase 2 ook 10 rijwoningen in het middeldure segment en nog 10 woningen in het dure segment. In totaal gaat het om 60 woningen die we in fase 2 gaan bouwen.

 

Betaalbaar

40 woningen tot € 300.000 (vrij op naam)

Middelduur

10 woningen tussen € 300.000 en € 650.000 (vrij op naam)

Duur

10 woningen vanaf € 650.000 von

Totaal

60 woningen

 

Cookie-instellingen