Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050
Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050
Submenu

Energie & Klimaat

In Vught zijn we op weg naar een schonere en duurzamere samenleving. We zetten duurzame stappen om de opwarming van de aarde tegengaan. Ook leren we om te gaan met de gevolgen van het veranderende klimaat zoals: hitte, droogte en heftige buien.

Veel van onze inwoners en ondernemers zijn al goed bezig. Bijvoorbeeld door te kiezen voor schone en duurzame energie, door minder energie te verbruiken, door een betere woning- of gebouwisolatie en door te kiezen voor een groene tuin. Dit alles draagt bij aan een beter klimaat, een fijnere leefomgeving en een mooiere toekomst voor de volgende generatie.

De gemeente Vught werkt samen met diverse klimaat- en energiepartners. Zij staan klaar en bieden hulp aan onze inwoners en bedrijven die vragen hebben op het gebied van klimaat en energie. Onze partners voor een duurzamer Vught zijn:

 VET-Vught       HOT        KANT       Podium C  

 

 

Grootschalige opwek zonne-
en windenergie

zon schijnt door bomen


naar de tijdlijn

Energie+Klimaat loket

Wil je aan de slag met het energiezuinig(er) en klimaatbestendig(er) maken van jouw huis en tuin, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan eens langs bij het Energie + Klimaat loket aan het Moleneindplein 25.

Openingstijden
Het Energie + Klimaat loket is open op:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 – 18.00u E info@energieloketvught.nl
T 073-3032757

 
 

Nieuws 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"255686"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk meer nieuws 

 

 

Cookie-instellingen