Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050
Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050
Submenu

Hoe hou je huis en tuin koel deze zomer?

01-05-2024 45 keer bekeken 0 reacties

Wil je deze zomer aan de slag met het energiezuinig(er) en klimaatbestendig(er) maken van jouw huis en tuin, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan eens langs bij het Energie + Klimaat loket aan het Moleneindplein 25 in Vught.

Het Energie + Klimaat loket is er voor iedereen. Misschien wil je wel een eerste stap zetten om je huis te isoleren. Of wil aan de slag met het vergroenen van je tuin? Groene tuinen vangen regenwater op en zorgen voor verkoeling in de zomer. En isoleren is een effectieve en milieuvriendelijke oplossing om je woning koel te houden. Naast een behaaglijk warm huis in de winter zorgt de juiste isolatie er namelijk ook voor dat je huis in de zomer koeler blijft. De isolatielaag houdt namelijk de warmte buiten. Daardoor hoef je dus ook minder gebruik te maken van apparaten zoals een ventilator of airco. Onze medewerker bij het Energie + Klimaat loket helpt je graag op weg, of verwijst je door naar een passende adviseur die met je mee kan kijken.

Planten- en zadenbieb

Bij het Energie + Klimaat loket vind je ook een planten- en zadenbieb. Hier kun je zaden, stekjes en plantjes ruilen, brengen of meenemen. Een mooie eerste stap om je tuin te vergroenen of om anderen te helpen hiermee aan de slag te gaan!

Openingstijden Energie + Klimaat loket
Maandag:           12.00 – 18.00 uur
Dinsdag:             12.00 – 18.00 uur
Woensdag:         gesloten
Donderdag:        12.00 – 18.00 uur
Vrijdag                12.00 – 18.00 uur

Of neem contact op via: info@energieloketvught.nl | 073-3032757

Cookie-instellingen