Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050
Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050
Submenu

Hoe scoort jouw tuin?

02-05-2024 30 keer bekeken 0 reacties

Door onze tuinen, balkons en daken te vergroenen, zorgen we voor een koele, biodiverse en regenbestendige omgeving. Een groene tuin of een groen dak buffert het regenwater, warmt minder op en geeft plek aan vogels, bijen en vlinders.

Het vergroenen van je daken, tuin of balkon is niet alleen beter voor onze toekomst en het klimaat. Je tuin, huis en de omgeving worden er ook meteen mooier en leuker door!

Wat is jouw tuinscore?
Op de website Burgerinitiatief KANT kun je invullen wat je al gedaan hebt om jouw tuin klimaatbestendig en water- en natuurvriendelijk in te richten. Door op deze pagina je postcode en huisnummer in te vullen, ontdek wat je nog meer kunt doen om je tuin klimaatbestendiger en natuurvriendelijker in te richten én dus hoe je jouw tuinscore kunt verbeteren.

Burgerinitiatief KANT stimuleert en inspireert de inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt om bij te dragen aan het beperken van klimaatverandering. Ook stimuleert KANT de inwoners om tuinen en huizen aan te passen aan het veranderende klimaat. Op de website van KANT vind je nieuws, tips en inspiratie om aan te slag te gaan met jouw huis en tuin.

Hulp nodig? Kom langs of neem contact op met het Energie + Klimaat loket Vught
Het Energie + Klimaat loket is de centrale plek in gemeente Vught waar je alle informatie kunt krijgen over energie besparen, het verduurzamen van je huis en het vergroenen van je tuin. Stel hier je vragen over isoleren, energie opwekken of kom kijken hoe een warmtepomp of een groen dak eruit zien. Je kunt hier ook een afspraak maken voor energieadvies aan huis.

  • Locatie: Moleneindplein 25, Vught
  • Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 - 18.00 uur.
  • Of neem contact op via: info@energieloketvught.nl | 073-3032757

0  reacties

Cookie-instellingen