Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050
Duurzamer VughtSamen naar een groen 2050

Draagt jouw vereniging of stichting bij aan een gezonde werk- en leefomgeving in het Groene Woud?

Marieke van de Laar 16-04-2024 56 keer bekeken 0 reacties

Heeft jouw vereniging of stichting een projectidee waarmee jullie bij kunnen dragen aan het herstel of versterking van de natuur, aan de biodiversiteit of aan landschap- en klimaatbestendigheid (minder hittestress, minder wateroverlast, meer water vasthouden)?

Projectidee├źn die bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving in Het Groene Woud maken kans op een Europese subsidie om ze daadwerkelijk uit te voeren. Het gaat om de zogenoemde LEADER-subsidie. Hiermee stimuleert de Europese Unie inwoners, bedrijven en organisaties samen te werken aan een leefbaar, duurzaam en economisch krachtig platteland.

Stichting Landschap Het Groene Woud nodigt inwoners, bedrijven en organisaties uit om hiervoor projectidee├źn in te dienen. Ook voor vragen, advies en ondersteuning staan we voor je klaar, zowel bij het verkennen van je mogelijkheden als bij de aanvraag van de LEADER-subsidie.

De gemeente Vught is als partner onderdeel van het LEADER programma Het Groene Woud (looptijd 2023 t/m 2027 en draagt hier financieel ook aan bij.

Kijk voor meer informatie op: www.hetgroenewoud.com/initiatieven/leader

Cookie-instellingen